Polaris-mönkijät Harjavallassa myy Tekniset

Laadukkaat Polaris-mönkijät Harjavallan alueella myy Tekniset Kodintekniikka Mattila Oy. Mönkijät on suunniteltu vetämään kuormia, ryömimään hitaasti, sekä nielevän maaston epätasaisuudet mallikkaasti. Valikoimastamme löytyvät mönkijät jokaiseen käyttötarkoitukseen, oli mielessä sitten työkäyttö tai harrastusajot.

Tutustu lisää Polaris-mallistoihin!

Lue uutinen uusimmasta Polariksen testivoitosta (talvi 2014)

Lukemattomista, aikaisemmista testivoitoista voit lukea täältä!

Polkupyörät ja sähköpyörät

Liikkeessämme on hyvä valikoima erilaisia polkupyöriä ja sähköpyöriä. Edustamiamme merkkejä ovat Medano, Solifer sekä Angry Birds. Meiltä löydät myös Orbea-potkupyörät. Haluatko päästä lujaa? Kysy meistä sähköpyöristämme, joilla vauhti on taattu! Muistutamme kuitenkin asiakkaitamme, että suurin sallitu nopeus sähköpyörillä hurjasteluun on 25 km/h. 

UUTUUS 2015:

Vuonna 2015 mallistoamme täydentävät fillarimerkit Vievi, Canberra, Powerflex, Superior ja Frapp'e.

Solifer Country -senioriskootterit

Myymme suositut ja laadukkaat Solifer Country -senioriskootterit. Tällä skootterilla liikkua samoissa paikoissa kuin jalankulkijanakin, eikä ajokorttia, rekisteröintiä tai vakuutusta tarvita. Suuret pyörät ja korkea maavara varmistavat turvallisen ja vakaan kulkemisen epätasaisellakin alustalla. Senioriskootterin maksiminopeus on 15 km/h. 

Duelin varusteet moottoriurheiluun

Tarjoamme laajan valikoiman Duelin moottoriurheiluvarusteita. Meiltä löydät korkealaatuiset moottoripyörä-, mopo-, mopoauto-, mönkijä- ja kelkkavarusteet.

Sahat ja metsurivarusteet

Myymälästämme löydät erilaiset sahat ja metsurivarusteet, kuten turva-asut, jalkineet, käsineet, kuulosuojaimet sekä kypärät.

Ruohonleikkurit ja muut välineet

Liikkeessämme on mittava valikoima ruohonleikkureita. Tule tutustumaan monipuolisiin valikoimiimme, joista löytyvät koneet ja tarvikkeet kotiin ja ammattilaisen käyttöön.

Asiantuntevat myyjät

Myyjillämme on pitkä kokemus ja asiantuntemus myös Polaris-mönkijöiden myynnistä. Suomen parhaaksikin valitun mönkijän valtuutettu myyjä on Kodintekniikka Mattila Oy. Tule tutustumaan mönkijöihin paikanpäälle tai kysy lisää!

Polaris Widetrack

Suosittele meitä